Χολοσκασμένος ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Κασσελάκη

Δεν του έφτανε η στεναχώρια του, να έχει και τον καθένα να τον κατηγορεί ότι «γύρισε τη μπιφτέκα» τώρα που δεν ψηφίστηκε η ξαδέρφη του για την Ευρωβουλή...

Ούτε για τον χειρότερο ρόλο της καριέρας του δεν έχει εκδηλώσει τόση απογοήτευση ο Απόστολος Γκλέτσος, όση εξέφρασε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.
Ένα ποστ στο Facebook, λίγες λέξεις από τον Απόστολο αλλά το νόημα βαθύ.

«Τι απογοήτευση είναι αυτή, αυτό το παιδί, μέσα στην μεγάλη μας θλίψη, για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα, το αντιμετωπίσαμε σοβαρά» έγραψε και πάνω στην ταραχή του αν δει κανείς το ποστ, θα δει να βάζει αλλού το κενό, αλλού την τελεία, αλλού το κόμμα.

Ώρες έμεινε στα σόσιαλ μίντια και απαντούσε σε χρήστες που σχολίαζαν την ανάρτηση του.
«Δυστυχώς όμως αυτός δεν σας αντιμετώπισε σοβαρά .Ελπίζω τώρα να μπορέσετε να καταλάβετε γιατί φύγαμε όσοι φύγαμε» απάντησε μια φίλη του με τον κ. Γκλέτσο να της απαντά «λάθος το φευγιό, καθόμαστε και πολεμάμε εντός» και στη συνέχεια να προσθέτει «ξφτίλα για όλους μας τελειώσαμε…»
Ο διάλογος συνεχίστηκε και όταν επισημάνθηκε πως ο κ. Κασσελάκης έδειξε ότι δεν είχε σχέση με την Αριστερά όταν μίλησε για τα stock option ο Απόστολος Γκλέτσος συμφώνησε δηλώνοντας… φαρμακωμένος.
«Σωστό και αυτό δυστυχώς, δυστυχώς… φαρμακωθηκα… κανείς όμως κανείς δεν πήρε την ευθύνη να πει ποιος τον έφερε… ποιος υπογράφει;» είπε χαρακτηριστικά.

Άλλος φίλος του Απόστολου Γκλέτσου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την βάπτιση, με τον Απόστολο Γκλέτσο να απαντά «τον είδα με τα μάτια μου και τον άκουσα με τα αφτιά μου στην τηλεόραση. ΣΟΚ μπροστά στον Επισκοπο, Αμερικής».

Εν συνεχεία φίλος, του άσκησε κριτική λέγοντας του «Φίλε Αποστόλη, άργησες αλλά το κατάλαβες» με τον Απόστολο να απαντά ότι το έκανε λόγω… φιλοτιμίας.
«Έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς Βασίλη, μέχρι εδώ όμως…».

Όταν δε τέθηκε το επιχείρημα από συνομιλητή του ότι όλα οφείλονται στην προέλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την ομογένεια, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε «αν αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για αρχηγό αριστερού κόμματος που κυβερνησε, τι να πω, Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος…».

Κάπως έτσι κύλησε το χθεσινό βράδυ για τον Απόστολο Γκλέτσο να εκφράζει σε κάθε απάντηση τη δυσαρέσκεια του για τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό βέβαια σε όσους συμφωνούσαν στην αρχική του άποψη.
Γιατί σε όσους δεν συμφωνούσαν – οι οποίοι ήταν αρκετοί- ο κ. Γκλέτσος επέλεξε να τους αφήσει στο διαβάστηκε… Και σιγά μην καθόταν να μαλώσει. Δεν του έφτανε η στεναχώρια του, να έχει και τον καθένα να τον κατηγορεί ότι «γύρισε τη μπιφτέκα» τώρα που δεν ψηφίστηκε η ξαδέρφη του για την Ευρωβουλή…

Leave a Comment

Back to top button
Daphne engelke lc ntqsuepo unsplash

Sign Up for Our Newsletter

Want to be trendy? Subscribe to our blog and be the first to get the hottest news from all over the world!

Our site uses cookies to improve your browsing experience and provide you with personalized content. By continuing to use our site, you agree to our cookie policy.