Η Ρουμάνα εισαγγελέας και ο Φαραντούρης

Ουδείς μπορεί να ξεχάσει την φράση του Ν. Φαραντούρη ότι «θα ήταν ευχής έργο η Ρουμάνα εισαγγελέας να ρίξει και την Ελληνική Κυβέρνηση».

Η ρουμάνα εισαγγελέας που μόνη αρμοδιότητα έχει να ερευνά τη διαφθορά, όπου αυτή προκαλείται λόγω κακής διαχείρισης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, έχει βρεί «εύκολο στόχο» την ελληνική κυβέρνηση.

Όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, τα παληκάρια του Μαξίμου ανακαλύπτουν το «πρόβλημα» όταν πλέον έχει γίνει η ζημιά. Αν «παρακολουθούσαν» όμως τις κινήσεις ορισμένων παραγόντων της αντιπολίτευσης, θα ήσαν ένα βήμα μπροστά.

Εγκριτος νομικός, που βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκάνδαλο των υπέρογκων και εξωπραγματικών εγγυήσεων που ζητήθηκαν από την εδώ γνωστή και μη εξαιρετέα συνεργάτιδα εισαγγελέα της ρουμάνας εισαγγελέως, ακόμη και από απλούς υπαλλήλους του ΟΣΕ, έφθασε στο σημείο να μιλά για «διεφθαρμένο πρόσωπο» που θέλει να κάνει καριέρα πατώντας κάτω την Ελλάδα.

Ουδείς μπορεί να ξεχάσει την φράση του Ν. Φαραντούρη ότι «θα ήταν ευχής έργο η Ρουμάνα εισαγγελέας να ρίξει και την Ελληνική Κυβέρνηση».

Το είπε από λάθος ο κ. Φαραντουρης ή είχε κάτι στο μυαλό του; Εάν το είπε από αφέλεια σίγουρα δεν είναι κατάλληλος για ευρωβουλευτής. Εάν όμως το είπε ενώ είχε κάτι στο μυαλό του τότε είναι εξόχως επικίνδυνος!

Leave a Comment

Back to top button
Daphne engelke lc ntqsuepo unsplash

Sign Up for Our Newsletter

Want to be trendy? Subscribe to our blog and be the first to get the hottest news from all over the world!

Our site uses cookies to improve your browsing experience and provide you with personalized content. By continuing to use our site, you agree to our cookie policy.